top of page
Januari.JPG

Ruimte huren?

Bekijk hier de ruimtes >

ONTMOETINGS
RUIMTE

 De ontmoetingsruimte is aangesloten aan de keuken en de huiskamer. In deze ruimte kunnen in corona tijd rond de 20 personen op anderhalve meter met tafels plaats er tussen nemen. 

Er staat een gezellige stamtafel en de ruimte is verbonden aan een terras met jeu de boules baan. De ruimte kan verhuurd worden voor grotere vergaderingen, besprekingen, buurtbijeenkomsten of activiteiten, wanneer deze niet in gebruik is door het WOC.

foto stamtafel.jpg
foto huiskamer.jpg

HuiSKAMER

Het WOC biedt ook mogelijkheden in een intiemere sfeer samen te zijn. In de huiskamer staat een tv, 2 biljarts en een piano. In deze ruimte is er plek op anderhalve meter voor ongeveer 10 personen. Ook deze ruimte kan gehuurd worden op de momenten waarop de huiskamer niet in gebruik is.

MEER INFO

ACTIVITEITEN
RUIMTE 1 & 2

EEN PLEK WAAR VEEL GECREËERD KAN WORDEN

De activiteitenruimtes zijn van elkaar gescheiden door middel van een schuifwand. Voor grotere groepen kunnen deze schuifwand eruit gehaald worden. Deze activiteitenruimtes zijn geschikt voor vergaderingen en kleinere bijeenkomsten. Ook is een beamer en scherm aanwezig wanneer deze nodig is. In de kleinere activiteitenruimte kunnen op anderhalve meter 5 personen zitten. In de grotere activiteitenruimte kunnen op anderhalve meter 15 personen plaats nemen.

MEER INFO
20220104_111550.jpg
20220104_111610.jpg
DSC01075.JPG

WOC
volledig huren

Het is mogelijk om het hele WOC te huren wanneer deze niet in gebruik is voor activiteiten of dagbegeleiding. Voor de opties en mogelijkheden neem contact op met de coördinator van het WOC.

bottom of page