top of page

DAGBEGELEIDING

Begeleidingsgroep

Hebt u structuur nodig in de dag, advies en begeleiding bij daginvulling, lichte zorgmomenten en/of wilt u onder de mensen blijven? Dan kan de dagbegeleiding voor ouderen in het wijkontmoetingscentrum mogelijk uitkomst bieden.

 

U kunt één of meerdere dagen per week, samen met andere bezoekers de dag doorbrengen, samen activiteiten ondernemen of aan de slag met datgene wat u zelf graag doet. Onder professionele begeleiding worden er passende activiteiten aangeboden. Tijdens uw bezoek aan de dagbegeleiding kunt u ook meedoen aan de activiteiten die het wijkontmoetingscentrum organiseert. Op deze wijze ontmoet u ook weer andere mensen uit de wijk.

 

Naast datgene wat nodig is voor uw welbevinden kan de dagbegeleiding ook ondersteunen bij het lichamelijk welbevinden. Begeleiden tijdens lopen, oefeningen aanbieden om de conditie op peil te houden, aansturen op het innemen van medicatie of ondersteunen bij toiletgang.

Rond 12 uur kunt u naar wens gebruik maken van een maaltijd. Tegen vergoeding kan de dagbegeleiding u een 2 gangen diner aanbieden of een broodmaaltijd. Uw eigen lunch meenemen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Een passende indicatie kan aangevraagd worden bij de gemeente Nunspeet. Als u of uw naaste een indicatie heeft kunt u zich aanmelden voor de dagbegeleiding Veluwse Heuvel bij de dagbestedingscoach van de dagbegeleiding. Heeft u hulp of begeleiding nodig, advies/informatie aangaande de dagbegeleiding? De dagbestedingscoach van de Zorggroep Noordwest Veluwe kan u hier verder over informeren.

 

THUISZORG

Als u om welke reden dan ook hulp, zorg of begeleiding nodig hebt bij het zelfstandig wonen kan de thuiszorg van de Zorggroep Noordwest Veluwe u wellicht ondersteunen. Het thuiszorgteam werkt vanuit het wijkontmoetingscentrum en biedt u de zorg en/of begeleiding die u vooraf bespreekt met de medewerker. Als u denkt dat u in aanmerking kan komen voor zorg aan huis kunt u dit met o.a. uw huisarts bespreken. Kijk voor meer informatie over het aanvragen van zorg op www.znwv.nl of bel naar 088 - 0563000

CONTACTGEGEVENS

Dagbestedingscoach van dagbegeleiding Binnenhof

Anniek Verkouw

bottom of page