top of page

Een fiets voor iedereen

DUOFiets

In samenwerking hebben het Wijkontmoetingscentra (WOC) en de Zorggroep Noordwest-Veluwe (ZNWV) een duofiets aangeschaft om bewegen voor iedereen mogelijk te maken. Deze fiets hebben we kunnen aanschaffen dankzij financiële bijdragen van verschillende lokale partijen. 

Duofiets-3.jpg

Duofiets lenen

Op de duofiets kunnen, zoals de naam al doet vermoeden, twee mensen tegelijkertijd fietsen. Zo is het ook voor mensen waarvoor een fietstocht er normaal gesproken niet meer in zal zitten mogelijk om samen met iemand anders een rondje te fietsen. De fiets is op allerlei manieren verstelbaar, zo kunnen bijvoorbeeld de stoelen zijwaarts geschoven worden voor een gemakkelijkere opstap, zodat de fiets voor veel mensen toegankelijk is. 

Hoe werkt het?

Om de duo fiets te lenen kunt het onderstaande formulier invullen met de gewenste datum om de fiets te huren. Naar aanleiding hiervan wordt er contact met u opgenomen of de fiets beschikbaar is. Het is ook mogelijk om de Veluwse Heuvel te bellen, dan kunnen zij ter plekke kijken of de fiets beschikbaar is.

Kosten
De kosten van het lenen van de duo fiets zijn €3,00 per uur.

Borg

Om er zeker van te zijn dat de fiets weer terug komt zullen wij een kopie maken van uw rijbewijs.

Aanvraag formulier

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Duofiets-6.jpg
bottom of page