top of page

NIEUWS

vegetarisch eten

Leefstijlloket in het WOC

1644518189025.jpg
Goed georganiseerde kast

Veel mensen binnen de gemeente Nunspeet dragen de Voedselhulp een warm hart toe. Waar reguliere inzamelingen wat teruglopen en de vraag toeneemt, krijgt Voedselhulp Nunspeet uit allerlei hoeken steun. Zo ook vanuit de Wijkontmoetingscentra Binnenhof en Veluwse Heuvel. Zij bieden hun locatie aan als extra inzamelpunt voor producten. De eerste inzameling start op donderdag 29 april. 

Al jaren lang zamelen de kerken maandelijks een product van de maand in. Hiervoor is een rooster opgesteld. Om iedereen in Nunspeet de gelegenheid te bieden bij de inzameling betrokken te raken, gaan de WOC’s een soortgelijke inzameling organiseren. Vanaf de laatste donderdag van de maand kan men het product van de maand inleveren bij WOC Binnenhof of WOC Veluwse Heuvel.  - RTV Nunspeet

Vrienden gezellig samen

WOC verzamelt producten in voor Voedselhulp

vegetarisch eten

De Wereldtafel

Elke maand organiseert een buurtbewoner samen met het WOC een bijzondere maaltijd Deze Wereldtafel is nieuw en we vragen buurtbewoners mee te doen met koken. Diverse gerechten willen we in een reeks van 6 maanden bereiden. Te denken aan Syrisch, Turks, Filipijns of Engels. Smaken verschillen, en dus ook de keuken van een ander land. Dit kan verrassend en lekker zijn. Houdt onze facebookpagina en meldingen van RTV Nunspeet in de gaten voor de uitnodiging in de komende maanden. 

Goed georganiseerde kast

Workshop Organizers

Juliet Apperlo ' Juuls huis naar thuis ' en Monique Hendriks van ' Moondream Professional Organizing ' allebei Professional Organizers en begeleiden mensen die meer structuur, orde en overzicht in tijd en ruimte willen hebben.

" Wij helpen u een huis te creëren waar u blij van wordt.  Uw vrije dag wordt in eens echt een vrije dag, in plaats van een inhaaldag. U kunt dus weer doen wat u leuk vindt. " 

Aan de hand van het boek van Marie Kondo vertellen wij u hoe u dit kunt bereiken. Aan het eind van de avond bent u in staat om zelf thuis aan de slag te gaan. 

Vrienden gezellig samen

Jongeren

Er zijn vaak jongeren rondom de Binnenhof die het leuk vinden om bij ons ‘te hangen’, een latte macchiato te drinken of een glas cola. Het WOC kan ze een gezellige avond bieden wanneer dit bemand wordt met mannen die het leuk vinden om een leuke avond te maken voor de jongeren uit de wijk. Houd de facebookpagina en de website in de gaten!

Is het iets voor u? Neem contact op met de coördinator.

NIEUWS

vegetarisch eten
Goed georganiseerde kast
Vrienden gezellig samen

Is het iets voor u? Neem contact op met de coördinator.

bottom of page