top of page

vr 23 sep

|

WOC Veluwse Heuvel

Leefstijlmarkt

Leefstijlmarkt voor 55+ers Vrijdag 23 september wordt van 14.00 tot 16.30 uur de leefstijlmarkt voor 55+ers georganiseerd binnen in WOC Veluwse Heuvel. De leefstijlmarkt wordt georganiseerd om (voornamelijk) 55+ers te informeren over vitaler ouder worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leefstijlmarkt
Leefstijlmarkt

Tijd en locatie

23 sep 2022, 14:00 – 24 sep 2022, 16:30

WOC Veluwse Heuvel, De Veluwse Heuvel 1, 8071 GM Nunspeet, Nederland

Over het evenement

Iedereen streeft ernaar om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De leefstijlmarkt biedt de gelegenheid om met verschillende professionals in gesprek te gaan over deze onderwerpen.

Verschillende sportaanbieders, welzijnsorganisaties en professionals zijn op de markt aanwezig om onder andere een screening te doen, uw gezondheid te controleren, of u van tips en adviezen te voorzien die passen bij uw behoeften. Plezier, gezelligheid en goed advies staan centraal op de markt. Daarom zijn er dit jaar tijdens de markt ook activiteiten waar u gratis aan deel kunt nemen, zoals zumba, jeu de boules, stoelpilates en nog veel meer. Ook staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers voor u klaar!

Professionals als een ergotherapeut, podotherapeut en een fysiotherapeut staan deze middag voor u klaar. Maar ook organisaties als Sportbedrijf Nunspeet, Diabetesvereniging, Zorggroep Noord-West Veluwe en zorg- en welzijnswinkels.

Met en door lokale partners

De leefstijlmarkt wordt georganiseerd door Nunspeet Beweegt in samenwerking met Stichting Welzijn Nunspeet, WOC Veluwse Heuvel en het Venster. Alle aanwezige partijen zijn gelegen in de gemeente Nunspeet. Via deze weg willen wij als organisatie de drempel laag houden voor bezoekers voor eventuele doorverwijzing.

Praktische informatie

U bent op vrijdag 23 september tussen 14.00 en 16.30 uur welkom bij WOC Veluwse Heuvel, Veluwse Heuvel 1 in Nunspeet. Een bezoek aan de leefstijlmarkt is gratis. U kunt de leefstijlmarkt eventueel ook bezoeken middels AMVO vervoer, neem hiervoor contact op met Stichting Welzijn Nunspeet (telefoonnummer: 0341-252020).

Deel dit evenement

bottom of page