top of page

za 30 mrt

|

Nunspeet

Laag energieniveau

Ben jij tussen de 25-40 jaar en zou je graag in contact komen met mensen van jouw leeftijd, maar heb je daar een te laag energieniveau voor? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Laag energieniveau
Laag energieniveau

Tijd en locatie

2 andere datums

30 mrt 2024, 10:00 – 11:00

Nunspeet, Colijnstraat 78, 8072 AW Nunspeet, Nederland

Gasten

Over het evenement

Ben jij tussen de 25-35 jaar en zou je graag in contact komen met mensen van jouw leeftijd, maar heb je daar een te laag energieniveau voor? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Binnenkort start er een groep voor mensen met een laag energieniveau en prikkelgevoeligheid ten gevolge van bijvoorbeeld ME/CVS, de ziekte van Lyme, COVID-19 en Fibromyalgie. Je kunt een gesprek met elkaar voeren en ervaringen uitwisselen.

We willen op deze ochtenden en middagen ook af en toe gastsprekers uitnodigen, workshops organiseren of bijvoorbeeld een high-tea houden. De activiteiten zullen uiteraard afgestemd worden op het energieniveau en de interesses van de deelnemers. De bijeenkomsten zullen starten op de zaterdagochtend zodra er genoeg aanmeldingen zijn. 

Heb je interesse of kun je niet op de zaterdag maar zou je wel graag willen aanhaken? Meld je dan aan en dan gaan we kijken of we een groep kunnen samenstellen!

Deel dit evenement

bottom of page