top of page

do 14 sep

|

WOC Veluwse Heuvel

Bridge cursus

Heeft u altijd al willen Bridgen? Of heeft u lang geleden wel eens gebridged en zou u dit weer willen oppakken? Dan is dit een mooie gelegenheid! Op donderdag 14 september start de Bridge Instapcursus, die gegeven wordt over 12 donderdagavonden in WOC De Veluwse Heuvel te Nunspeet.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bridge cursus
Bridge cursus

Tijd en locatie

14 sep 2023, 19:00 – 22:00

WOC Veluwse Heuvel, De Veluwse Heuvel 1, 8071 GM Nunspeet, Nederland

Over het evenement

Heeft u altijd al willen Bridgen? Of heeft u lang geleden wel eens gebridged en zou u dit weer willen oppakken? Dan is dit een mooie gelegenheid!

Op donderdag 14 september start de Bridge Instapcursus, die gegeven wordt over 12 donderdagavonden in WOC De Veluwse Heuvel te Nunspeet. De avonden beginnen om 19:30 uur en eindigen rond 22:00 uur.

De eigen bijdrage voor deze 12 avonden is, mede door de ondersteuning van het Sport- en Preventieakkoord van de Gemeente Nunspeet, slechts € 100 p.p.

Bridgedocent: Nelly Michon

Bridge is naast een gezellige sport, ook een sport die het brein schep houdt!  Het spelletje wordt gespeeld met vier personen, twee tegen twee. Een echte teamsport en tevens een sociale sport. Een spel dat blijft boeien, zowel bij het bieden als het spelen of tegenspelen.

Nunspeet heeft vier bridgeclubs, die deze cursus gezamenlijk organiseren, en samen bieden zij een ruime keuze om te bridgen in clubverband, maar gezellig thuis bridgen met vrienden behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bridge: een boeiende sport die nooit verveelt!

Is uw interesse gewekt? Dan Doen!

Neem voor meer informatie contact op met Koos Dekker: 06 5322 7624

Inschrijven, alleen of met partner, kan via: bridgecursusnunspeet@gmail.com

Deel dit evenement

bottom of page