top of page
Leefstijlcounseling

Leefstijlbeurs 2024

De leefstijlbeurs wordt jaarlijks georganiseerd om volwassenen te informeren over een gezonde leefstijl. Iedere geïnteresseerde is welkom! Iedereen streeft ernaar om zo lang mogelijk gezond en fit te blijven. En voor de ouderen zo lang als mogelijk thuis te blijven wonen. De leefstijlmarkt biedt de gelegenheid om met verschillende professionals in gesprek te gaan over deze onderwerpen.

Verschillende sportaanbieders, welzijnsorganisaties en professionals zijn op de beurs aanwezig om onder andere een screening te doen, uw gezondheid te controleren, of u van tips en adviezen te voorzien die passen bij uw behoeften. Plezier, gezelligheid en goed advies staan centraal op de markt. Daarom zijn er dit jaar tijdens de beurs ook activiteiten waar u gratis aan deel kunt nemen, zoals zumba, jeu de boules, stoelpilates en nog veel meer. Ook staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers voor u klaar!

Professionals als een ergotherapeut, podotherapeut en een fysiotherapeut staan deze middag voor u klaar. Maar ook organisaties als Sportbedrijf Nunspeet, Diabetesvereniging, Zorggroep Noord-West Veluwe en zorg- en welzijnswinkels.

Praktische informatie

Datum: donderdag 28 maart 2024
Tijdstip: tussen 16.00-20.00 uur
Locatie: Sportbedrijf de Wiltsangh, Sportlaan 3, Nunspeet
Kosten: Gratis.

U kunt de leefstijlbeurs eventueel ook bezoeken middels AMVO-vervoer, neem hiervoor contact op met Stichting Welzijn Nunspeet (telefoonnummer: 0341 25 20 20).

Leefstijlbeurs is een samenwerking van:
 

Logo Nunspeet Beweegt (002).png
logo venster.jpg
WOC - rondje .png
stichtingwelzijnnunspeet1.jpg
bottom of page